Delgado laddad för helgens CC!

Delgado laddad för helgens CC!

IKSU landade under natten på hotellet i Seniäjoki efter en resa som inneburit både färja och buss. Vi tog ett snack med Amanda Delgado Johansson om hur resan varit, förväntningarna på helgen och vad det självklara målet är.

Med en båtresa på fyra timmar mellan Holmsund och Vasa, anlände laget sent på torsdagskvällen till det finska fastlandet för att direkt sätta sig på bussen till Champions Cup-värdstaden Seinäjoki.
– Jag tyckte resan gick bra, det var smidigt med båten och vi tog det mest lugnt. Åt mat, fikade, spelade spel och pratade, säger Delgado som efter en god natts sömn är laddad och förväntansfull inför helgens turnering.
– Veckan har känts bra så vi är väl förberedda. Vi har tränat på bra i veckan med bra fart men även lugnare träningar med detaljer. Jag tycker att vi tagit ett steg framåt i vårt spel, att vi känner oss lite tryggare och säkrare nu. Sen förväntar jag mig att vi vill och ska vinna de matcher vi spelar och att vi förhoppningvis kan bjuda på bra spel och många mål! Jag ska också försöka bidra med mål jag också och även sprida bra energi hela helgen!

På frågan vad som är målet finns det enligt Delgado bara ett mål:
– Att vi går för guldet. Givetvis ska vi ta en match i taget, vi har en tuff semifinal först på morgonen imorgon (lördag) men det är vårt mål, det finns bara guld!

 

Foto: David Asserfors